Meny Lukk

Om oss

Da festivalsjef og initiativtaker Simen Ingemundsen for første gang arrangerte «Blodig alvor i landsbyen» i 2018. Opplevde han flere kommentere, at de ønsket et litterært konsept, som tok for seg annen litteratur en krim.

Det var da han bestemte seg for å etablere «Litterære pubtreff«. Som skulle skape lyst til å lese, for de som ikke liker krim. Den skulle ta for seg generell litteratur. Det ble etablert i «Bokåret 2019». Over 200 deltok under pubtreffene i 2019.

Jeg tok kjapt kontakt med Landsbypubben på Randaberg, og pubeieren sa ja til å etablere «Litterære pubtreff«. Det ble et samarbeid som nå går inn i det andre året (2020). Et år med hele 37 forfattere på plakaten. Alt fra ungdomsbokforfattere til krimforfattere, og alt fra komikere til musikere.

Formålet med dette konseptet var å omfatte generell litteratur. «Blodig alvor i landsbyen» som går inn i sitt tredje år i 2020, har i formål å ta for seg krimlitteraturen. Dermed var det viktig å starte et litterært konsept som tok for seg annen litteratur, men et hint av krim, selvfølgelig.

En kveld med pubtreff, inneholder enormt mye, og har blitt meget populært. I løpet av kvelden er det bokbad og quiz.

«Litterære pubtreff» skal være en reklameplakat for forfatterne. De skal kunne reklamere for publikum, og selge bøker.

«I landsbyen Randaberg er det viktig å sette litteraturen i fokus. Det er viktig å skape en leseglad bygd, og det har jeg bestemt meg for at Randaberg skal bli. Dette konseptet er som et «kinderegg». Der forfatterne trives, næringen får skinne, og at det stimulerer til mer lesning hos publikum. Det ser jeg på som uhyre viktig.»

Simen Ingemundsen, festivalsjef

Copyright

Alt innhold på denne nettsiden er Litterære pubtreff sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon, bilder/grafikk, design og layout på dette nettstedet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at det er gitt samtykke og tillatt, enten i form av skriftlig eller muntlig avtale med eier Simen Ingemundsen ved Litterære pubtreff.

Sist oppdatert: 06.01.2020

0
Engasjerende tall